Slideshow image Slideshow image Slideshow image Slideshow image Slideshow image
Previous Next
Βαφές Επίπλων {'hideTitle':'true'}
 
Μοναδικές
Βαφές Επίπλων

Ρουβινέτης | Κορυδαλλός Αττική
 
 
Εάν έχετε παλιά έπιπλα που διαθέτουν στιλ αλλά δεν ταιριάζουν στο χώρο σας λόγω χρώματος ή φθορών, τότε η βαφή τους είναι αυτή που τα αναδείξει και θα τα μετατρέψει σε ένα πραγματικό κόσμημα που θα δέσουν με το χώρο σας και θα τον κάνει ξεχωριστό.

Θέλετε να βάψετε ή να αλλάξετε χρώμα στα έπιπλα σας; Να ανανεώσετε το χρώμα τους ή να κάνετε κάποια τεχνοτροπία στα έπιπλα σας; Τότε η επιχείρησή μας “Ρουβινέτης” η οποία εδρεύει στον Κορυδαλλό Αττικής, είναι εδώ για να σας βοηθήσει να επιλέξετε την κατάλληλη τεχνική και χρώμα για ένα σίγουρο και μοναδικό αποτέλεσμα.

Είτε είστε επαγγελματίας και ψάχνετε ένα συνεργάτη που να μπορεί να ανταπεξέλθει στις απαιτήσεις της δουλειάς σας, είτε είστε ιδιώτης και θέλετε να ανανεώσετε το παλιό σας έπιπλο, η επιχείρησή μας μπορεί να σας προτείνει τις καλύτερες λύσεις που σίγουρα μπορούν να καλύψουν τις ανάγκες σας.

Η πολυετής πείρα μας στο χώρο της βαφής επίπλων, το έμπειρο προσωπικό μας, τα τελειότερα και πάντα τεχνολογικό ανανεωμένα υλικά που χρησιμοποιούμε, ο σύγχρονος εξοπλισμός, η συνέπεια και οι προσεγμένες τιμές, μας έχουν καταξιώσει στο χώρο ως ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα.

 
 
ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ
Λουστράρισμα επίπλων
Λάκα (ματ-σατινέ ή γυαλιστερές)
Πατίνα
Φύλλα χρυσού ή χρύσωμα
​​​​​​​ Φύλλα ασήμι
​​​​​​​ Νερού
​​​​​​​ Βαφές τεχνοτροπίας
​​​​​​​ Απομιμήσεις
​​​​​​​ ​​​​​​​Λούστρα Σκαφών

 ΔΩΡΕΑΝ
 ΠΑΡΑΛΑΒΗ - ΠΑΡΑΔΟΣΗ
εξυπηρετώντας τον Κορυδαλλό
και όλη την Αττική
 
 
 
 
 

ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Χρησιμοποιώντας τα καλύτερα και δοκιμασμένα υλικά, που αντέχουν στο χρόνο και στις πλέον αντίξοες καιρικές συνθήκες, καταφέρνουμε όχι μόνο να αλλάξουμε την εικόνα του επίπλου σας αλλά και να ελαχιστοποιήσουμε τον χρόνο συντήρησης του.
 
 
ΟΛΕΣ ΟΙ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΜΑΣ
 
 
Επικοινωνήστε μαζί μας

για οποιαδήποτε πληροφορία ή διευκρίνιση. Είμαστε πάντα στην διάθεσή σας
και έτοιμοι να σας εξυπηρετήσουμε.