Slideshow image Slideshow image Slideshow image Slideshow image Slideshow image
Previous Next
ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ {'hideTitle':'true'}
 
Ρουβινέτης

Αναπαλαίωση - Στίλβωση Επίπλων Κορυδαλλός Αττική
 
 
Η επιχείρησή μας “Ρουβινέτης” η οποία εδρεύει στην Αττική και πιό συγκεκριμένα στον Κορυδαλλό, δραστηριοποιείται από το 1954 με στιλβώσεις επίπλων, λουστράρισμα παλαιών επίπλων καθώς και με βαφή επίπλων, με σεβασμό πάντα στο κλασικό διαχρονικό έπιπλο.

Στο σύγχρονο εργαστήριο μας καθημερινά, με αγάπη και μεράκι, πραγματοποιούμε επισκευές και αναπαλαιώσεις επίπλων κάθε είδους, όπως καναπέδες, καρέκλες, σαλόνια, μπουφέδες, πολυθρόνες και έπιπλα αντίκες. Πραγματοποιούμε λουστράρισμα, φρεσκάρισμα καθώς και αλλαγή χρώματος προσφέροντάς σας αποτελέσματα υψηλής ποιότητας και αισθητικής.

Σε μια εποχή βιομηχανοποίησης με κύριο γνώρισμα την ταχύρυθμη και εξαντλητική παραγωγή, εμείς πιστοί στις παραδόσεις και με σεβασμό στο κλασικό και διαχρονικό έπιπλο, ξαναδίνουμε ζωη σε δημιουργίες μιας άλλης εποχής ώστε να μπορείτε να χαίρεστε τα μοναδικά έπιπλα σας για πολλά χρόνια ακόμα.

Η μακρόχρονη εμπειρία μας, το μεράκι και την αγάπη για το έπιπλο, εξασφαλίζουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα, μετατρέποντας το παλιό σας έπιπλο - αντίκα σε καινούριο. Το εξειδικευμένο προσωπικό μας εξυπηρετεί άμεσα και αποτελεσματικά τους πελάτες μας, παραδίδοντας ένα άρτια ολοκληρωμένο αποτέλεσμα έχοντας ως προτεραιότητα την ικανοποίηση των δικών σας επιθυμιών. Ακόμα, αναλαμβάνουμε την δωρεάν παραλαβή - παράδοση των επίπλων από τον χώρο σας.
 
 
Παρακολουθώντας διαρκώς τις εξελίξεις στον τομέα της στίλβωσης και του λουστραρίσματος μπορούμε να σας προτείνουμε τις καλύτερες λύσεις για τα έπιπλα της οικίας ή του επαγγελματικού σας χώρου.

Το μεράκι για τη δουλειά μας, η συνέπεια και ο επαγγελματισμός μας καθώς και οι ανταγωνιστικές τιμές μας μας έχουν καταξιώσει στο χώρο και αποτελούν και τους λόγους που μας εμπιστεύτηκαν και συνεχίζουν και μας εμπιστεύονται μεγάλες εταιρείες όπως: ΑΚΡΟΠΟΛΗ ΑΕ, ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΓΣΕΕ, ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ ΑΕΒΕ και πολλές άλλες.
 
 
 
 

ΣΚΟΠΟΣ ΜΑΣ

είναι η ανανέωση των χώρων, των επίπλων αλλά και της διάθεσή σας, με φιλικές και λογικές τιμές, κρατώντας πάντοτε άριστη ποιότητα των υπηρεσιών που προσφέρουμε.
 
 
ΟΛΕΣ ΟΙ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΜΑΣ
 
 
Επικοινωνήστε μαζί μας

για οποιαδήποτε πληροφορία ή διευκρίνιση. Είμαστε πάντα στην διάθεσή σας
και έτοιμοι να σας εξυπηρετήσουμε.