Slideshow image Slideshow image Slideshow image Slideshow image Slideshow image
Previous Next
ΡΟΥΒΙΝΕΤΗΣ | Αναπαλαίωση - Στίλβωση Επίπλων Κορυδαλλός Αττική

ΑΝΑΠΑΛΑΙΩΣΕΙΣ - ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΕΠΙΠΛΩΝ {medium}

Εάν έχετε παλιά έπιπλα που θέλετε να αναπαλαιώσετε και να τα κάνετε σαν καινούρια, εμείς είμαστε εδώ για να παρέχουμε όχι μόνο λύσεις αλλά και συμβουλές ώστε να κάνουμε το αποτέλεσμα ακόμη καλύτερο...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΒΑΦΕΣ ΕΠΙΠΛΩΝ {medium}

Θέλετε να βάψετε ή να αλλάξετε χρώμα στα έπιπλα σας; Να ανανεώσετε το χρώμα τους ή να κάνετε κάποια τεχνοτροπία στα έπιπλα σας; Τότε η επιχείρησή μας “Ρουβινέτης” η οποία εδρεύει στον Κορυδαλλό Αττικής...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΜΑΣ {medium}

Όλα αυτά τα χρόνια που δραστηριοποιούμαστε στο χώρο της αναπαλαίωσης και επισκευής επίπλων, έχουμε αναλάβει ένα μεγάλο αριθμό παλαιών επίπλων προσφέροντας πάντα το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Next Previous

ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
Χάρη στην μακροχρόνια εμπειρία μας, μπορούμε να αναλάβουμε τα παλιά και φθαρμένα σας έπιπλα δίνοντάς τους εντυπωσιακή εμφάνιση αλλά και ολοκληρωμένη λειτουργικότητα.
 
 

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΑ
Με συνέπεια και επαγγελματισμό, αναλαμβάνουμε την δωρεάν παραλαβής και παράδοσης των επίπλων σας στον δικό σας προσωπικό χώρο. Εξυπηρετούμε τον Κορυδαλλο και όλη την Αττική.
 
 

ΚΟΣΤΟΛΟΓΗΣΗ ΕΡΓΑΣΙΩΝ
Με ένα τηλεφώνημα ερχόμαστε στο χώρο σας για να επιβλέψουμε τα παλιά σας έπιπλα και να κοστολογήσουμε τις εργασίες που χρειάζονται προκειμένου να γίνουν σαν καινούργια.
 
 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
για οποιαδήποτε πληροφορία ή διευκρίνιση. Είμαστε πάντα στην διάθεσή σας και έτοιμοι να σας εξυπηρετήσουμε.
 
 
 
 
ΡΟΥΒΙΝΕΤΗΣ
Αναπαλαίωση - Στίλβωση Επίπλων Κορυδαλλός Αττική

 

Η επιχείρησή μας “Ρουβινέτης” η οποία εδρεύει στην Αττική και πιό συγκεκριμένα στον Κορυδαλλό, δραστηριοποιείται από το 1954 με στιλβώσεις επίπλων, λουστράρισμα παλαιών επίπλων καθώς και με βαφή επίπλων, με σεβασμό πάντα στο κλασικό διαχρονικό έπιπλο.

Στο σύγχρονο εργαστήριο μας καθημερινά, με αγάπη και μεράκι, πραγματοποιούμε επισκευές και αναπαλαιώσεις επίπλων κάθε είδους, όπως καναπέδες, καρέκλες, σαλόνια, μπουφέδες, πολυθρόνες και έπιπλα αντίκες.

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ