Slideshow image Slideshow image Slideshow image Slideshow image Slideshow image
Previous Next
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
 
Έπιδιόρθωση &
Αναπαλαίωση Επίπλων

Ρουβινέτης | Κορυδαλλός Αττική
 
 
Γνωρίζουμε πως τα παλιά σας έπιπλα παρότι είναι φθαρμένα ή γρατζουνισμένα έχουν μεγάλη συναισθηματική αξία.  Γι' αυτό η επιχείρησή μας “Ρουβινέτης” η οποία εδρεύει στον Κορυδαλλό Αττικής, είναι εδώ για να αναλάβει την αναπαλαίωση και επισκευή των παλαιών σας επίπλων προσφέροντάς σας άψογα αποτελέσματα σε ανταγωνιστικές τιμές. 

Η αναπαλαίωση επίπλων είναι μια ιδιαίτερη διαδικασία που επαναφέρει ένα παλιό έπιπλο σε καινούργιο. Είναι μία διαδικασία που απαιτεί μεγάλη πείρα και χρειάζεται αρκετά στάδια για να πετύχουμε ένα τέλειο αποτέλεσμα. Αρχικά αποκαθιστούμε τις φθορές του επίπλου και στη συνέχεια το έπιπλο βάφεται, ώστε να επανέλθει στην αρχική του κατάσταση ή να του δοθεί νέα όψη.

Εάν έχετε παλιά έπιπλα που θέλετε να αναπαλαιώσετε και να τα κάνετε σαν καινούρια, εμείς είμαστε εδώ για να παρέχουμε όχι μόνο λύσεις αλλά και συμβουλές ώστε να κάνουμε το αποτέλεσμα ακόμη καλύτερο. Μπορούμε να επισκευάσουμε οποιοδήποτε έπιπλο και να το επαναφέρουμε την αρχική του κατάσταση ή και καλύτερο.

Ακόμα και αν τα έπιπλα σας έχουν φθαρεί υπερβολικά από τον χρόνο, την υγρασία ή οποιοδήποτε άλλο παράγοντα, είμαστε εδώ για να σας δώσουμε την καλύτερη λύση. Αναλαμβάνουμε αναπαλαιώσεις και στιλβώσεις σε παντός είδους έπιπλα όπως, μπουφέδων, ντουλάπια κουζίνας, τραπεζαρίες, σαλόνια, πολυθρόνες, τραπεζάκια και οποιοδήποτε άλλο έπιπλο της οικίας ή του επαγγελματικού σας χώρου.
 
 
Η ΑΝΑΠΑΛΑΙΩΣΗ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ
 Επισκευή φθορών
Τρίψιμο
Κωλύματα καπλαμάδων
Αντικατάσταση σάπιων ξύλων
Προεργασία βερνικιών
Φινίρισμα με ανανέωση ή αλλαγή χρώματος

ΑΚΟΜΑ, ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ
Αλλαγή ταπετσαρίας επίπλου
Αλλαγή τζαμιών ή μαρμάρω ΔΩΡΕΑΝ
 ΠΑΡΑΛΑΒΗ - ΠΑΡΑΔΟΣΗ
εξυπηρετώντας τον Κορυδαλλό
και όλη την Αττική
 
 
 
 
 

ΑΡΙΣΤΑ ΥΛΙΚΑ

Για όλες τις εργασίες που πραγματοποιούμε, χρησιμοποιώντας τα καταλληλότερα υλικά, ειδικές τεχνικές και εργαλεία καταφέρνουμε να κάνουμε τα έπιπλα σας σαν καινούργια.
 
 
ΟΛΕΣ ΟΙ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΜΑΣ
 
 
Επικοινωνήστε μαζί μας

για οποιαδήποτε πληροφορία ή διευκρίνιση. Είμαστε πάντα στην διάθεσή σας
και έτοιμοι να σας εξυπηρετήσουμε.